Papir pomponerPapirbolde og papirkugler fra Pachia

Bliv fundet i mængden

“The success of a page should be measured by one criteria:
Does the visitor do what you want them to do?”
- Aaron Wall

 Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er kunsten  af at få din hjemmesideplacering frem i mængden på Google og andre søgemaskiner. SEO (Som er forkortelsen af Search Engine Optimization/søgemaskineoptimering) er et teknisk metodisk værktøj, der gør din hjemmeside synlig, gennem ord, dine kunder søger på.

For at opnå en forsideplacering på Google, kræver det indsigt i kundeanalyse og markedsføring. Når det analytiske og dybdegående arbejde er på plads, kan man derefter begynde at bruge SEO på mest optimale niveau.

Metoden for SEO er dynamisk, hvilket vil sige, at en given stabil placering i søgeresultatet ikke er sikker. En søgemaskine er lavet således, at alle eksisterende hjemmesider kræver kontinuerligt arbejde, løbende over længere perioder, hvor man konstant arbejder med opdateringer og nye essentielle dynamiske søgeord og fraser.

Søgemaskineoptimering er en disciplin, der breder sig over et spektrum fra tekster til sociale medier, grafisk design, teknisk opbygning af din hjemmeside og linkanbefalinger.

Med Googles nuværende computerplatform for søgemaskiner, som er den teknologisk førende, stilles der krav til, hvordan man agerer, og aktivt foretager sig noget for sin online tilstedeværelse.