Papir pomponerPapirbolde og papirkugler fra Pachia

Det vi laver

The White Hat er et webbureau, der skaber fremgang og bevægelse
ved at lave profitable hjemmesider med force for søgemaskineoptimering.

Websites & Responsive design

Vi designer, udvikler og implementerer websites og digitale applikationer, som får brugeren til at handle. Vi udvikler websites som er funktionelt og grafisk tilpasset til både computere, tablets og smartphones, som gør hverdagens internetsurfing lettere og mere tilgængelig for den besøgende.

E-handel & konvertering

En af vores spidskompenterncer er udvikling af webshops og e-handelsløsninger, der tiltrækker kunder og skaber salg. Vores fokus er rettet mod at udvikle attraktive webshops, der både er inspirerende og sælgende for den pågældende målgruppe.

SEO & Online markedsføring

Facebook, Youtube, Google+ og søgemaskineoptimering er nogle af de store markedsførings værktøjer, der skaber effekt og online aktivitet for dit brand. Derfor tilbyder vi søgemaskineoptimering, der gør at du bliver fundet i mængden, og bliver eksponeret via de sociale medier, der markedsfører din hjemmeside.

Arbejdsprocessen

Målsætning og strategiske retningslinjer

Fra starten af et forløb, omsætter vi idéer og tanker til kommunikative og relevante løsninger, der er med til at skabe effekt for jeres brand. Sammen med de centrale personer fra jer og os, starter vi den indledende fase med en research og en workshop. Der udarbejder vi de konceptuelle retningslinjer og strategisk planer, for hvordan i gerne vil  afbilde jeres hjemmeside.

Når vi sammen har funderet idégrundlaget, vil vi efterfølgende udarbejde et tilbud og en vejledende pris for det videregående forløb.

Design

For opbygningen af en hjemmeside er et virtuelt design essentielt, og noget af det vi vægter højst i vores portfolie. Rent visuelt er vores arbejde raffineret, brugervenligt og med et stærkt udtryk.
Fundamentet for formgivningen bygger på idealer, analyser og strategiske planer fra den indledende fase, som afslutningsvis sammenkobles til design.

Programmering

Med mange års erfaring bag os, er vi blevet erfarne programmører der har kendskab til en bredvifte inden for store og små programmerings opgaver.
Vi programmerer altid hjemmesider fra bunden, så vi fra starten altid kan bruge vores viden omkring søgemaskineoptimering, da de første kodninger til en hjemmeside, allerede bevæger sig i retningen mod en forsideplacering på Google.